2l vettä
700g hyvää raakamakkaraa
800g paprikaa
4 perunaa
3isoa sipulia
1 kilo porkkanaa
suolaa, pippuria
oreganoa
chiliä
valkosipulia
öljyä
Pilko sipuli ja paista kattilassa kypsäksi. Pilko porkkanat joukkoon ja paista vähän aikaa.
Pilko kaikki vihannekset ja makkarat. Lisää vesi ja mausteet. Laita loput vihannekset kattilaan ja anna kiehua n. 10 minuuttia.
Lisää makkara, ja anna kypsyä. Tarjoile |
\\//
400g Bulgarian jogurttia
300g fetaa
1 valkosipulinkynsi
1/2 rkl hunajaa
oreganoa
Murskaa feta haarukalla pieneksi muruksi. Raasta valkosipulinkynsi joukkoon ja sekoita jogurttiin. Laita oregano ja hunaja joukkoon ja sekoita.
Lisää makkara, ja anna kypsyä. Tarjoile |
\\//
400g Bulgarian jogurttia
300g fetaa
1 valkosipulinkynsi
1/2 rkl hunajaa
oreganoa
Murskaa feta haarukalla pieneksi muruksi. Raasta valkosipulinkynsi joukkoon ja sekoita jogurttiin. Laita oregano ja hunaja joukkoon ja sekoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti